Wij nemen uw zorg uit handen!
 
Onze Fiscale & Administratieve dienstverlening bestaat uit het op een deskundige wijze verstrekken van adviezen op gebieden waar u als ondernemer, directeur-grootaandeelhouder of vermogende particulier mee te maken heeft of kunt krijgen. Tevens maakt het verzorgen van uw financiŽle administratie evenals het samenstellen van de jaarrekening van uw bedrijf onderdeel uit van onze dienstverlening.

Onze deskundigheid wordt onder meer gewaarborgd door het als gecertificeerd belastingadviseur lid zijn van het Register Belastingadviseurs.

Als lid van het Register Belastingadviseurs zijn wij verplicht tot het op peil houden van onze vakkennis. Deze vakkennis wordt door ons verkregen middels het bijhouden van relevante vakliteratuur evenals via het bijwonen van Permanente Educatiecursussen. Onze klanten hebben hierdoor de zekerheid dat onze kennis up-to-date is en dat onze adviezen gebaseerd zijn op de meest recente ontwikkelingen op met name fiscaal gebied.

Daarnaast maken wij gebruik van gerenommeerde software zodat wij zeker weten dat ook de door ons opgestelde pensioenberekeningen en aangiften aan de hoogste eisen voldoen.

Reden genoeg om eens geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen!